tirsdag 27. mars 2012

COKOO...


... på gangen! En ny wallsticker i samlingen. Litt etter litt blir veggene fyllt opp. Greit å ha litt andre ting enn bare bilder på veggene :)

Hærlig vår-vær her i dag også. Dette kan vi bli vandt med. Måtte det bare vare til påske!

post signature

torsdag 22. mars 2012

Utemøbler


En av de tingene som står på handlelisten over ting vi trenger ute, er et sett med hagemøbler. Sofagruppe har vi, så da gjenstår spisebord og stoler/benker. Kunne jeg fått velge helt fritt, hadde valget helt klart falt på Röshults. Finere utemøbler skal man lete lenge etter. Men prislappen står ikke helt i stil med lommeboka til noen som nettopp har bygget seg nytt hus - så det får bli med drømmene ;)

Åååå så fiiine....

IKEA sin Falster kan jo være et godt alternativ, men jeg syns det ser litt lite ut. Vil gjerne ha noe som det er plass til iallefall 6 eller 8 personer rundt bordet. Tror jeg må ta turen til IKEA igjen snart, og se om de har noe fint. Jeg er så klar for Vååååår.....og middag på terrassen!!!

post signature

tirsdag 20. mars 2012

Sofakroken


Her er den siste delen av stua som enda ikke er bloggifisert, selv om det er her vi bruker mest tid :-)Enten det er med venner på besøk og vafler på bordet, i joggedressen med føttene bordet eller en fest der man danser på bordet (er ennå uprøvd - og har en følelse av av det kommer til å forbli slik en stund til).Hørtes ikke særlig hygienisk ut med både vafler og føtter på bordet heller når jeg leser det, hehe :)


Bilen til Georg fikk være med på ene bildet - fargen passet så godt ;)Har mange tanker om hva som bør henges på veggen her - men klarer ikke bli helt enig med meg selv. Kanskje et smalt avlangt bilde på tvers, tre passe store bilder etter hverandre, eller en lang bildelist med masse småbilder....eller ingen av delene? Noen som har tips?


Og til slutt - en closeup av helgens strikkeprosjekt. Jeg har ikke rørt et par med strikkepinner siden ungdomsskolen - og trodde det kapittelet var avsluttet for godt. Men fant ut at jeg måtte gi det en sjanse til. Gikk myyyye bedre nå - og det var faktisk gøy :) Tviler på at det kommer til å renne ut med mariusgensere og babyklær, men jeg er iallefall i gang.

Ciao!

post signature


onsdag 14. mars 2012

Redebygging :)



10 uker igjen til vi får treffe lillebror - forhåpentligvis :)Det er lenge for en så utålmodig sjel som meg. Men ventetiden blir litt mer koselig når man bruker den på å planlegge. I dag var det klær som stod på programmet. Selv om han er heldig og får arve mye fra Georg, så kommer de til å være født på to helt forskjellige årstider, så litt nytt må vi jo ha ;)


Falt helt for newbie-kolleksjonen til Kappahl - herlige duse farger, og i økologisk bomull i tillegg :)

I morgen skal jeg lære meg å legge opp (strikking)har jeg tenkt. Det er noe jeg alltid har syns er dønn kjedelig - kanskje fordi jeg aldri har fått det til? Men det ser jo så gøy ut å kunne, så jeg gir det en sjanse til. Har et enkelt prosjekt på gang, som til og med jeg må klare (?). Den som venter får se ;)

Ha en finfin kveld! 

post signature

lørdag 10. mars 2012

En boks med ananas og to norgesglass...


... ble til praktisk og billig oppbevaring av malekoster og penner på skrivebordet mitt :) 


Norgesglassene har fått seg en omgang med sprayboksen....elsker slik spray. Har ennå ikke funnet noe som ikke kan sprayes!? 


Ananasboksen har jeg bare snurret litt tråd rundt. Lett som en plett - som Per Pusling sier ;)

Håper du har en fin lørdag.

post signature

onsdag 7. mars 2012

Uteområde/hage


Det har vert rolig her et par uker nå. Grunnen er den grusomme mr. influensa - han bet tak og hang seg fast lenge! Men det er herlig å kjenne at man kommer til hektene igjen. Og etter å ha tilbrakt så mye tid innendørs, skal det ikke mange solstrålene til før jeg kommer i vår-steming, og begynner å se for meg planlegging av hage, planting og såing :)


Selv om det i dag er et vær som minner om alt annet enn vår, så kan det jo ikke være lenge igjen ;) Vi har allerede begynt såvidt med planlegging - og fikk støypt en liten platting med trapper, og som vi planlegger å ha tak over - før vinteren. Og mannen er i full gang med å lage sandkasse og mure opp mot naboen :)

Bildene er lånt fra Flickr.com

Jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang. Det spørs hvor mye jeg klarer være med på, med den store magen min, som bare blir større ;) Men litt planlegging og planting klarer jeg iallefall.

Hvis noen har tips til busker/trær som dekker godt, vokser fort og tåler litt vær og vind blir jeg glad :)De må kunne bli godt over to meter også, greit å ikke ha for mye innsyn :)

post signature